Verzenden

Binnen welk termijn wordt een bestelling geleverd?

Bestellingen worden binnen 2-5 werkdagen bezorgt. 

Wij versturen bestellingen via DPD. Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard of aangetekende verzending. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld voor een cadeautje) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €50,- wordt een verzendbijdrage van €4,50 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €50,- is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.

Waar blijft mijn bestelling?

Heb je nog geen verzend bevestiging van ons ontvangen, stuur dan een mail naar info@lozacloset.com. Wij zullen het dan zo snel mogelijk voor je nakijken.